Wanneer je voor het eerst een badkamer gaat kopen, kan dat erg lastig zijn en er ontstaan vaak veel vragen. Hoe bepaal je de stijl van je badkamer. Het moet mooi en fijn zijn, maar het bepalen van de indeling en het combineren van de producten kan lastig zijn. Daarom proberen wij je te helpen door middel van een 3 stappenplan, waarmee het kiezen van jouw eerste badkamer een stuk gemakkelijker zal zijn.

Stap 1: Doe inspiratie op

Je gaat je voor het eerste echt verdiepen in badkamers en door de vele keuzes weet je nog niet precies wat nou jouw smaak is en wat jouw voorkeuren heeft. Laat je daarom inspireren. Zoek bijvoorbeeld naar leuke badkamers op Pinterest of kijk eens op Instagram. Heel veel mensen posten namelijk online mooie plaatjes van badkamers. Hierdoor heb jij een beter beeld van jouw voorkeuren en weet je beter welke badkamerstijl bij jou past.

Stap 2: Bepaal welke producten jij nodig hebt

Welke producten jij in de badkamer gaat plaatsen, hangt voornamelijk af van jouw wensen en de beschikbare ruimte in de badkamer. Heb je een ruime badkamer, dan kun je misschien wel kiezen voor een groot en luxe bad. Wanneer je slechts een beperkte ruimte hebt, is een douche en wastafel wellicht voldoende.

Stap 3: Vergelijk deze producten

Nu je hebt bepaald welke stijl jij het mooiste vindt en welke producten jij in de badkamer kwijt kunt, ga je de producten met elkaar vergelijken. Op Badkamer-topper.nl bekijk je de producten per categorie. Wil je bijvoorbeeld een zwarte kraan in jouw badkamer? Kijk dan op de pagina kranen en selecteer de kleur zwart. Je ziet nu alle zwarte kranen naast elkaar en deze vergelijk je gemakkelijk met elkaar. Nu is het alleen nog maar kiezen welke producten jouw voorkeur hebben!

Bekijk alle badkamerproducten op badkamer-topper.nl